Ex-'Thuis'-acteur Christophe Haddad onder vuur in Nederland: "Dit is schandelijk!"
LHX
Ex-'Thuis'-acteur Christophe Haddad onder vuur in Nederland: "Dit is schandelijk!"
Foto: Eén

Christophe Haddad nam eerder dit jaar afscheid van 'Thuis'. Daarin speelde hij de rol van Bob.

Sinds zijn afscheid van 'Thuis' is het leven van Christophe Haddad erg veranderd. Afgelopen zomer opende hij een holistisch gezondheidscentrum, genaamd BEAM.

Hij gelooft erg in het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam. Zelfs bij kankerpatiënten kan dat volgens hem de oplossing zijn.

"Je lichaam is in staat om alles te genezen, als het maar in de juiste omgeving verkeert", verkondigt hij in het Nederlandse Story. "Ik heb net een vriend van mij bezocht in Ierland, met een soortgelijk centrum. Daar zijn mensen genezen van kanker zonder chemokuur."

"Als je terug in balans kan worden gezet en je cellen weer de juiste lading krijgen, geneest het lichaam zichzelf", zegt hij ook. "Ik ben niet anti-chemokuur, maar hoe kun je nou jezelf beter maken door eerst alles stuk te maken?"

Met zijn uitspraken haalt hij zich de woede van heel wat Nederlanders op de hals. "Dit is schandelijk! Dit soort mensen zouden geen kans mogen krijgen om kwetsbare mensen in hun valletje te laten lopen en daar geld aan te verdienen", reageert voormalig nieuwslezer Roelof Hemmen, die zelf zijn vrouw heeft verloren aan kanker.

Ook oncoloog Casper van Eijck is bezorgd. "Het is heel zorgelijk dat mensen dit soort uitspraken doen en een dergelijk centrum runnen", klinkt het bij hem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.