Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' heeft zware beslissing genomen: "Het is gebeurd..."
LHX
Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' heeft zware beslissing genomen: "Het is gebeurd..."
Foto: Instagram @lauralieckens

Sinds haar deelname aan 'Blind Getrouwd' is het leven van Laura Lieckens drastisch veranderd. Ze woont niet meer in de Kempen, maar in Zottegem.

De afgelopen jaren is er heel wat gebeurd bij Laura Lieckens. Ze vond de liefde bij Yorben, trouwde met hem en kreeg een zoontje, Eben. Bovendien verhuisde het gezin naar een heel nieuwe regio: ze wonen nu in Zottegem.

Lange tijd is Laura erin geslaagd om haar grootste passie te blijven beoefenen in het Turnhoutse. Elke week spendeerde ze uren in de auto om er te gaan volleyballen. Helaas is de situatie inmiddels onhoudbaar geworden. Daarom heeft ze een moeilijke knoop doorgehakt.

"Het is gebeurd...", schrijft ze op Instagram. "Na 16 jaar hang ik mijn volleybalschoenen aan de haak. Met veel pijn in het hart."

"Nee, niet zwanger, gewoon niet meer vol te houden", verklaart ze. "Negen uur per week in de auto zitten voor de training en match is te veel. Ik heb weinig tijd voor mijn kindjes en zie mijn beste vrienden amper."

"De cirkel is rond. De kindjes die ik training gaf op hun 9 jaar zijn gegroeid tot prachtige madammen die nu bij mij in de ploeg spelen. Het was mooi, heel mooi. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen en uitdagingen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Laura (@lauralieckens)

Meer nieuws

Meer nieuws

.