Jidse uit ‘Blind Getrouwd’ niet helemaal zeker van zijn stuk na huwelijk met Jorina: “Is wel kort, hé”
PMN
Jidse uit ‘Blind Getrouwd’ niet helemaal zeker van zijn stuk na huwelijk met Jorina: “Is wel kort, hé”
Foto: VTM

Maandag is er geen aflevering van 'Blind Getrouwd'. De aflevering van deze week wordt verschoven naar volgende week. De reden hiervoor is de interland van de Rode Duivels tegen Frankrijk.

De kandidaten uit 'Blind Getrouwd' hebben dus een week langer om elkaar nog wat beter te leren kennen. Ze kunnen immers alle tijd gebruiken. Jidse werd door de experts gekoppeld aan Jorina.

“Veel mensen in mijn omgeving vonden het een waanzinnig idee dat ik zou deelnemen aan 'Blind Getrouwd'. Maar kom op, tweehonderd jaar geleden vonden zoveel mensen op een gelijkaardige manier hun toekomstige partners,” reageert Jidse in Dag Allemaal.

Jidse maakt zich bedenking dat de tijd kort is voor meer dan een goede vriend van Jorina te worden

“Waarom zou het dan nu van de pot gerukt zijn? Weet je wat het is? De datingapps zitten met een probleem. Vroeger kon je op die manier misschien nog een serieuze relatie opbouwen, maar nu is het voor velen meer een spelletje. Het is als zoeken naar een speld in een hooiberg als je iets ernstigs wilt opbouwen.”

Jidse zegt ook meer vriendinnen te hebben dan de gemiddelde man. Het doet hem meteen ook aan zijn huwelijk met Jorina denken. “Maar met haar moet ik meer worden dan een goede vriend. En de tijd daarvoor is kort, hé.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.