Na 'Slimste Mens': Xander De Rycke neemt wraak op James Cooke op wel héél drastische manier
LHX
Na 'Slimste Mens': Xander De Rycke neemt wraak op James Cooke op wel héél drastische manier
Foto: Play4

Maandagavond trapten Tess Elst, Daan Alferink en Xander De Rycke het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' af. Het was die laatste die het spel al meteen moest verlaten.

De deelname van Xander De Rycke aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' was kort, maar hij maakte toch een onvergetelijke indruk. Dat kwam onder meer door zijn 'vete' met jurylid James Cooke.

In zijn comedy heeft Xander al regelmatig de draak gestoken met James Cooke, maar die gaf hem in 'De Slimste Mens' lik op stuk. Hij toonde een hele reeks foto's van een namiddag die hij samen doorbracht met Xanders vriendin Michelle en hun zoontje Ferris. Hij en Michelle poseerden zelfs samen in bed.

Xander wist niet waar hij het had tijdens de opnames, maar intussen heeft hij tijd gehad om wraak te nemen. Op Instagram deelt hij een reeks foto's die verdacht veel weg hebben van de trouwfoto's van James. Alleen is het Xander zelf die hand in hand loopt met Dorian Liveyns.

Van AI of Photoshop is geen sprake: de comedian heeft de moeite gedaan om de trouwfoto's helemaal te recreëren, compleet met James' kostuum. "Ik denk dat iedere man die gelukkig is in een hetero-relatie én die kinderen heeft, gewoon nog niet de juiste man is tegengekomen. Die van mij is nu officieel Dorian", schrijft hij bij de indrukwekkende beelden.

"Mijn liefste Dorian, in je vorige relatie moest je gedwongen op de achtergrond blijven terwijl je man naar Saint-Tropez trok met één van zijn rijke vriendjes. Dat je wou trouwen op dezelfde locatie en ik zijn kostuum aan moest, vergeef ik je graag."

"Schaakmat, James", besluit hij. James reageert echter met een serieuze steek. "Hopelijk duurde jouw huwelijksnacht langer dan je 'Slimste Mens'-deelname", luidt die.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Xander De Rycke (@xanderycke)

Meer nieuws

Meer nieuws

.