Fans van ‘Thuis’ twijfelen geen seconde meer: “De nieuwe slechterik die de boel op stelten zal zetten”
PMN
Fans van ‘Thuis’ twijfelen geen seconde meer: “De nieuwe slechterik die de boel op stelten zal zetten”
Foto: VRT1

Er beweegt heel wat in ‘Thuis’. Therese bekent dat ze zwaar gepest is geweest en Tim ziet plots zijn zus Lyn opduiken. De fans hebben er hun ideeën over.

Tim is niet te spreken over het feit dat zijn zus Lyn is opgedoken. Hij zou haar liever niet in zijn buurt hebben. Een familiegeheim dreigt plots uit te komen.

De kijkers van ‘Thuis’ vertrouwen Lyn voor geen haar. “Aangezien Tim iedereen waarschuwt voor haar, zal hij ook wel zijn redenen hebben,” citeert TV-Familie de fans. “Daar gaat nog veel slechts van komen.”

“Het is ook zo dat Tim er beter aan doet om nu wel te spreken. Hij komt nu over als iemand die spoken ziet, terwijl Lyn duidelijk manipuleert. Niet meer twijfelen: zij wordt de nieuwe slechterik die de boel op stelten gaat zetten!”

In de aflevering van maandag heeft een trotse Sunny nieuws voor Therese. Cédric doet Anna een voorstel. Robin vertelt Tom wat hij met zijn leven wil doen. Femke heeft een date en Nancy is blij voor haar. Silke start een zoektocht naar een nieuwe job die broodnodig is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.