Xander De Rycke kan zijn ogen niet geloven in De slimste mens ter wereld: “James Cooke is geweldig”
WVDS
Xander De Rycke kan zijn ogen niet geloven in De slimste mens ter wereld: “James Cooke is geweldig”
Foto: Play4

Op zaterdag werd bekendgemaakt wie de drie eerste kandidaten zijn bij De slimste mens ter wereld. Interieurstylist Daan Alferink, sportjournaliste Tess Elst en stand-up comedian Xander De Rycke bijten de spits af in het nieuwe seizoen.

James Cooke en Bart Cannaerts zitten op de jurybank. James heeft zich wel erg goed voorbereid op de confrontatie met Xander. “Helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol verrassende vriendschappen,” meldt Play4 bij de eerste beelden van de show.

Xander De Rycke gelooft zijn ogen niet bij beelden van James Cooke

James is echt in zijn element en noemt Xander dan ook meteen Xandy. De comedian is helemaal onder de indruk van wat James allemaal heeft uitgezocht over zijn privéleven. “Hoe lang gaat dit nog duren?” horen we hem bijna smekend om een einde vragen, wanneer James maar meer en meer foto’s boven tovert.

Op maandag 14 oktober start op Play4 het 22e seizoen van De slimste mens ter wereld, maar de kijkers genieten nu al van deze introductie: “Iedereen heeft een James in zijn leven nodig”, “De Max”, “James is geweldig” of “Zalig”.

Dat De slimste mens ter wereld voor veel mensen pure ontspanning is geworden, daar bestaat geen twijfel over. Er gaat zeker opnieuw veel gelachen worden. Deze eerste beelden zetten alleszins hoge verwachtingen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.