Filmpje gelekt: Tanja Dexters opnieuw betrokken bij vechtpartij
LHX
Filmpje gelekt: Tanja Dexters opnieuw betrokken bij vechtpartij
Foto: Photonews

In interviews beweert Tanja Dexters dat ze tegenwoordig een brave huisvrouw is. Een recent opgedoken filmpje lijkt echter het tegendeel te bewijzen.

Velen herinneren zich nog de ophefmakende beelden uit Marbella: Tanja Dexters en haar man Michael die slaags raken met een ander koppel. Volgens Tanja viel het koppel hen uit het niets aan. "Die mensen hadden wellicht te diep in het glas gekeken of verdovende middelen gebruikt", verklaarde ze.

Of zij en Michael zo braaf zijn als ze beweren, is nog maar de vraag. Op de redactie van Dag Allemaal is er namelijk een nieuw filmpje van een vechtpartij beland.

De feiten dateren van eind augustus, toen Tanja en Michael op De 24 uur van Zolder aanwezig waren. Wie er precies wie aanvalt is niet duidelijk, maar er worden tafels omgegooid is heel wat geduw en getrek. Ook is onder meer te zien hoe Tanja tegengehouden moet worden.

"Volgens ooggetuigen ligt een pijnlijk incident tussen Michael en een voormalige vriend van hem aan de oorzaak van het gevecht. Waarbij dus ook hun betreffende levenspartners betrokken raakten", aldus Dag Allemaal. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.