Opvallende onthulling over Rachel Hazes: "Ongelofelijk!"
LHX
Opvallende onthulling over Rachel Hazes: "Ongelofelijk!"
Foto: VTM

Dat Rachel Hazes niet vies is van wat drama, weten we allemaal. Op Yoursafe Radio onthult Koen Kardashian dat ze hem een bijzonder bericht had gestuurd.

"Ik ben zo klaar met die vrouw", zegt Koen Pieter van Dijk, alias Koen Kardashian, over Rachel Hazes op Yoursafe Radio. "Weet je dat ze mij eens een bericht heeft gestuurd?"

Net als Rachel had Koen namelijk een vete met roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. "Goedemorgen Koen", luidde haar bericht, dat ze hem stuurde op 14 oktober vorig jaar. "Ik hoop dat alles goed met jou gaat."

"Ik wil onze vriendin Yvonne Coldeweijer aanpakken en heb even een vraagje aan jou: wat heeft de rechter nou precies gezegd bij jou? Ik had in februari al een rechtszaak met haar en heb toen alles gewonnen. Het lijkt mij grappig om haar nogmaals even terug bij start te zetten op het ganzenbord. Als jij tijd en zin hebt misschien even bellen met elkaar?"

Koen moest echter niets hebben van haar gestook. "Daar heb ik natuurlijk nooit op gereageerd. Laat mij met rust", klinkt het bij hem. "Die vrouw is zo op wraak uit... Ongelofelijk!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.