Mathieu Terryn over dieptepunt: “Onbewust, alles gedaan om mijn huwelijk kapot te maken”
WVDS
Mathieu Terryn over dieptepunt: “Onbewust, alles gedaan om mijn huwelijk kapot te maken”
Foto: Instagram @mathieuterryn

Mathieu Terryn is de bekende frontman van de groep Bazart, maar je kan hem ook kennen als jurylid in The Voice. Zijn huwelijk spatte uit elkaar en plots verdween Mathieu uit de media. Nu blijkt dat hij door een diep dal ging door problemen, waar hij zelf een tijdje blind voor was.

In Het Laatste Nieuws vertelt hij over die periode: “Ik zat in de ratrace van ‘the high life’ en er was geen plafond meer.” De zanger vertelt hoe hij onder invloed van roesmiddelen dingen gedaan heeft waarop hij niet fier is, waaronder ook bevestiging zoeken bij andere vrouwen.

"Onbewust alles gedaan om mijn huwelijk kapot te maken", Mathieu Terryn

Zijn relatie leed er ook onder: “Ik ben niet eerlijk geweest naar mezelf en dat is erg, zowel voor de relatie die ik had, voor mezelf, als voor de buitenwereld. Waardoor ik, onbewust, alles heb gedaan om mijn huwelijk kapot te maken.”

Mathieu geeft toe dat het gebruik van roesmiddelen uit de hand is gelopen. Het werd voor hem problematisch, iets wat zijn omgeving ook zag gebeuren.

“Mijn omgeving sprak er me op aan, maar ik was er blind voor, zag zelf niet hoe alarmerend het was. Het echte kantelmoment is er pas gekomen toen mijn huwelijk uiteenspatte. Sindsdien ben ik volledig gestopt. Geen drank of andere middelen meer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.