Larissa uit Blind Getrouwd zoekt steun bij medekandidaten: “Ben ik de enige die daarover piekert?”
WVDS
Larissa uit Blind Getrouwd zoekt steun bij medekandidaten: “Ben ik de enige die daarover piekert?”
Foto: VTM

Blind Getrouwd begint maandag al aan de vierde aflevering. De pasgetrouwde koppels leren hun man of vrouw nu al iets beter kennen.

Larissa en Simen en Thomas en Karlien zijn samen op reis, waar ze aparte activiteiten en dates hebben. Zij verblijven in een chic resort in Mexico.

Zo hebben we al gezien dat Simen moeilijk nee kan zeggen wanneer iemand hem eten aanbiedt. Hij vindt het onrespectvol om dan niets te nemen. Larissa van haar kant twijfelt aan haar zelfbeeld, maar op dat vlak stelt Simen haar gerust.

In de vierde aflevering doen de koppels elk hun ding. Zo gaan Thomas en Karlien op hike met locals waardoor hun band nog hechter wordt. Simen en Larissa worden uitgenodigd diep in de tropische jungle voor een kookles bij de Maya’s, wat nogal pikant blijkt te zijn.

Een double date met Thomas en Karlien is iets waar Larissa enorm naar uitkijkt

Maar iets waar Larissa heel erg naar uitkijkt, is een double date met Thomas en Karlien die ook in hun resort verblijven. “Ik kijk er wel naar uit om hen terug te zien en eens te polsen hoe het bij hen gaat”, laat Larissa zich ontvallen.

“Ik heb er toch wel nood aan om eens van hen te horen hoe zij erin staan en of ik de enige ben die ligt te piekeren dat ik nog niets voel”, aldus de sympathieke en vlotte kinderbegeleidster.

Meer nieuws

Meer nieuws

.