Mathieu Terryn reageert eindelijk op geruchten: 'Of er iets is tussen mij en Pommelien Thijs?'
LHX
Mathieu Terryn reageert eindelijk op geruchten: 'Of er iets is tussen mij en Pommelien Thijs?'
Foto: VTM

In mei maakte Bazart-zanger Mathieu Terryn bekend dat zijn huwelijk met Marie Wynants voorbij was. Over de exacte reden wilde hij toen niets kwijt. Nu wel.

De oorzaak van de breuk tussen Mathieu Terryn en Marie Wynants was zijn uit de hand gelopen artiestenleven. Terwijl Mathieu het gevoel had dat hij alles had wat hij wilde, voelde hij eigenlijk een leegte.

Die vulde hij op met zaken waarvan hij nu weet dat ze geen oplossing zijn, zoals drugs. "Ik heb onder invloed van roesmiddelen dingen gedaan waar ik niet fier op ben. Bevestiging zoeken bij andere vrouwen, bijvoorbeeld", geeft hij toe aan Het Laatste Nieuws.

Zo maakte hij op een avond ongevraagd avances bij influencer Justine Kegels, maar daar ging zij niet op in. Daar heeft hij nu enorm veel spijt van.

Ook Pommelien Thijs was op een gegeven moment het onderwerp van geruchten over zijn liefdesleven. "Op zeker ogenblik ontstond de roddel dat we een affaire hadden, en zo hardnekkig werd die roddel dat die ook in de pers verscheen", herinnert hij zich.

"Laat het voor eens en voor altijd duidelijk zijn – en ik had dit misschien al veel vroeger moeten zeggen: Pommelien en ik hebben geen affaire. Nooit gehad."

Meer nieuws

Meer nieuws

.