Willy Sommers geniet van geweldige feestdag: “Speciale dag voor ons gezin”
WVDS
Willy Sommers geniet van geweldige feestdag: “Speciale dag voor ons gezin”
Foto: Instagram @willy.sommers.officieel

Zanger Willy Sommers is een icoon in de Vlaamse muziekwereld. Dit jaar was het optreden geblazen en Tien Om Te Zien presenteren.

Maar Willy is ook bewust met zijn gezin bezig en trekt regelmatig op reis met hen om hun band hecht te houden. En vandaag heeft hij iets speciaals te vieren, want Willy is vandaag precies 7 jaar getrouwd met zijn Cindy.

Die trouw sloeg destijds in als een bom, want voor het tv-programma De laatste 24 uur had Willy Sommers nog de wens om te trouwen mocht hij nog 24 uur te leven hebben. En alles was achter zijn rug door Cindy geregeld, waardoor ze in het programma getrouwd zijn.

"Getrouwd met de liefste vrouw en mama", Willy Sommers over zijn vrouw Cindy

“Speciale dag voor ons gezin. 7 jaar getrouwd met de liefste vrouw en mama”, schrijft zanger Willy Sommers bij een bericht op Facebook. Hij voegt een heel mooie foto van zijn gezin samen met dochter Luna en zoon Luka, inclusief hondje, toe aan het bericht.

Fans vinden het geweldig nieuws voor hun artiest: “Proficiat met jullie 7 jaar huwelijksjubileum. Nog vele gelukkige jaren erbij,” “Wat een mooie foto,” of “Gefeliciteerd met jullie ‘wollen’ huwelijk! Geniet samen van jullie speciale dag!”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.