Kotmadam Sarafian bekijkt studies van haar kostgangers vanop een afstand: “Dat is dramatisch voor die gasten”
WVDS
Kotmadam Sarafian bekijkt studies van haar kostgangers vanop een afstand: “Dat is dramatisch voor die gasten”
Foto: VTM

Dat Barbara Sarafian haar rol als kotmadam serieus neemt, is duidelijk. Maar ook naast feesten moet er af en toe gestudeerd worden. En dat is niet voor alle studenten even vanzelfsprekend.

In een filmpje op Facebook is te zien hoe de kotmadam even een bruggetje maakt naar de studies van de studenten. En Jasper is er momenteel niet zo goed aan toe qua studieresultaten, geeft hij eerlijk toe.

Student Jasper is al drie weken achter met een vak, Barbara Sarafian panikeert nog niet

“Alles gaat goed behalve de twee vakken die ik moest meenemen van vorig jaar. Als ik die niet haal, mag ik niet door,” schetst Jasper zijn situatie op school. En daarbij komt dat hij met een vak al drie weken achterloopt. Maar hij gaat niet opgeven, zegt hij, hoewel het er eerder wanhopig uitkomt.

“Jasper heeft voor alles een excuus en dat is zo grappig om te zien. En dat is voor die gasten dramatisch voor zichzelf op dat moment,” reageert kotmadam Sarafian.

Ze bekijkt het allemaal een beetje vanop een afstand en met wat levenswijsheid. “Ik denk dan: jij komt wel op je pootjes terecht. Maar die gasten weten dat zelf nog niet.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.