Familie Planckaert viert feest: Noa’s hartverwarmende bericht voor jarige mama Magali
WVDS
Familie Planckaert viert feest: Noa’s hartverwarmende bericht voor jarige mama Magali
Foto: Eén

De familie Planckaert is superpopulair. Het zijn allemaal harde werkers, maar ook weten ze regelmatig te genieten van de kleine dingen in het leven.

De realityserie Chateau Planckaert maakte de familieleden bekend bij het grote publiek en de kijkers zagen ook de kinderen opgroeien in het programma. Bovenal de echtheid waarmee de hele familie voor de camera verschijnt, weet de kijkers te appreciëren.

En het is een hele bende die zijn schouders onder het project van het te renoveren kasteel heeft gezet: Eddy en Christa Planckaert samen met de gezinnen van dochter Stephanie en zonen Francesco en Junior.

Noa verrast jarige mama met superlief bericht

En dit weekend was er gelegenheid tot een feestje. Noa Planckaert, de dochter van Magali en Francesco, maakt iedereen erop attent dat haar mama Magali jarig is met een superlieve collage van foto's. “Happy Birthday mamatje, love you so much,” schrijft ze erbij.

Daarnaast postte ook Junior een leuke foto waarop de hele familie gezellig uit eten gaat in Frankrijk. Heerlijke momenten die telkens met de hele familie gedeeld worden.

Noa Planckaert

Meer nieuws

Meer nieuws

.