Is de acteercarrière van Aaron Blommaert voorbij? Dit zegt hij erover
LHX
Is de acteercarrière van Aaron Blommaert voorbij? Dit zegt hij erover
Foto: VTM

Na vier jaar komt er een einde aan een tijdperk: Aaron Blommaert verlaat 'Familie'. Later deze maand zal hij er voor de laatste keer te zien zijn.

Op enkele jaren tijd is Raven uitgegroeid tot een populair personage in 'Familie'. Er zijn dan ook veel kijkers die het jammer vinden dat hij de reeks verlaat.

De reden is tijdsgebrek. Aaron Blommaert wil zich graag focussen op zijn zangcarrière, maar met een job bij 'Familie' is dat onmogelijk. Hij heeft simpelweg geen tijd om nieuwe muziek te schrijven of om dingen te doen waarover hij muziek kan schrijven.

"Ik denk dat iedereen dat herkent, dat je veel beter presteert als je het op je gemak kan doen en dat je tijd krijgt om over dingen na te denken, zeker in een creatief proces", zegt hij daarover tegen Het Laatste Nieuws.

Veel 'Familie'-kijkers vragen zich af of dit het einde betekent van Aarons acteercarrière. Dat hoeft niet zo te zijn, zo blijkt. 

"Ik denk dat acteren zeker niet uitgesloten is. We zijn daarmee bezig, er zijn gesprekken over. Maar daar kan ik nog niet veel over zeggen", klinkt het. Oef!

Meer nieuws

Meer nieuws

.