Prinses Delphine’s Belgische outfit is gespreksstof tot in het buitenland
WVDS
Prinses Delphine’s Belgische outfit is gespreksstof tot in het buitenland
Foto: Photonews

Prinses Delphine, de buitenechtelijke dochter van koning Albert, heeft zich weer laten opmerken. Ze deed dit tijdens het bezoek van paus Franciscus aan ons land.

Prinses Delphine was ook uitgenodigd om de mis met de paus bij te wonen. Ze viel op door haar, zoals altijd, kleurrijke outfit. Een witte jurk met daarover een roze blazer stak mooi af tussen het veelal zwart en blauw van de andere aanwezigen.

Kleuren wit en roze als teken van hoop en liefde, doen Delphine en Belgische merken opvallen

De prinses droeg ook allemaal Belgische merken zoals onder meer Scapa en het handtassen- en schoenenmerk Morobé. Op de achterkant liet Delphine in haar eigen handschrift het woord ‘love’ borduren om een statement te maken.

Stylist Jody Van Geert, die bijna heel bekend Vlaanderen voorziet van mooie outfits, mocht prinses Delphine kleden. En dat haar outfit wel degelijk een indruk heeft nagelaten, blijkt uit de talrijke artikelen in kranten uit binnen- en buitenland.

Delphine zelf postte op haar Instagram-verhaal heel wat artikelen. Zo viel het The Daily Mail ook op hoe attentvol koningin Mathilde prinses Delphine begroette.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Delphine de Saxe-Cobourg (@delphine_de_saxe_cobourg)

Meer nieuws

Meer nieuws

.