Nog maar 1 verrader in De Verraders: Kijkers denken dat William Boeva deze bondgenoot gaat chanteren
WVDS
Nog maar 1 verrader in De Verraders: Kijkers denken dat William Boeva deze bondgenoot gaat chanteren
Foto: VTM

De Verraders moet het alweer doen met een verrader minder, want Lotte Vanwezemael werd genadeloos uit het spel gespeeld. De kijkers hadden al een vermoeden dat haar spel uitgespeeld zou zijn.

Lotte was zelfs bereid om haar hartsvriendin Dorianne Aussems voor de bus te gooien om haar hachje te redden, wat ook gebeurde, maar die had het vuile spel van haar vriendin al snel opgemerkt en had haar bondgenoten al kunnen overtuigen.

Nu blijft er dus nog maar één verrader over: William Boeva. “Ik sta daar helemaal alleen in het kamertje. De moed zakte me even in de schoenen. Wat nu?! Jonatan ging te wild te werk en Lotte heeft een risico genomen door haar beste vriendin te vermoorden. Dat is niet zo goed uitgedraaid.”

William Boeva moet nu iemand gaan chanteren, maar wie?

William houdt de moed erin. Als enige verrader mag William iemand chanteren, wat wil zeggen dat één van de bondgenoten geen keuze heeft en verplicht van kamp moet veranderen en verrader zal worden. De grote vraag is: wie?

Kijkers geven hun advies: “Als hij slim is, dan neemt hij Wouter… die was al eens verdacht en vrijgesproken. En met het statement dat hij heeft gemaakt, is hij de perfecte bondgenoot voor de verradergroep.”

Iemand anders heeft een andere tactiek: “Ik zou Ender chanteren. De stille, beetje op de achtergrond… bij hem gaat het misschien niet zo opvallen dat hij van kamp is veranderd. Ik zou (jammer genoeg) ook Sean vermoorden om zo Joris verdacht te maken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.